Δήμοι

Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών από την Τράπεζα Χρόνου Δήμων Κορυδαλλού & Αγίας Βαρβάρας

0
Trapeza Xronou

Η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Κορυδαλλού και Αγίας Βαρβάρας, διοργανώνουν εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για την ενίσχυση των μικρών μαθητών, στα πλαίσια των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας από τον Όμιλο Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης.

Η Τράπεζα Χρόνου, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των ολοένα αυξανόμενων μελών και των εθελοντών της, αναλαμβάνει να συγκεντρώσει και να διανείμει με κοινωνικά κριτήρια στα παιδιά οικογενειών των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του Δήμου Κορυδαλλού:

– Σχολικά είδη
– Τσάντες & κασετίνες
– Είδη γραφείου
– Σχολικά βοηθήματα

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση.

Σημεία συλλογής το Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής έως 15.00 και στο Δημαρχείο, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής έως 20.00.

Η κοινωνική δομή της Τράπεζας Χρόνου Δήμων Κορυδαλλού και Αγίας Βαρβάρας λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Πληροφορίες για την εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών, καθώς και γενικά για τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται και στο τηλέφωνο 213–2019377.

Σχετικά άρθρα