Περιφέρειες

Επίθεση Γιάννη Σγουρού στη Ρένα Δούρου: Εγκαίνια… μικροπρέπειας στην Πλάκα!

0
SGOUROS-GIANNIS-new

Για δείγμα ηθικού… αντιπαραδείγματος, κάνει λόγο ο Γιάννης Σγουρός, με την αφορμή των εγκαινίων του ιστορικού διατηρητέου κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Πολυγνώτου στην Πλάκα. Αναφέρει:

«Το κτίριο που έχει παραχωρηθεί από το ελληνικό δημόσιο στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου παρεδόθη προς χρήση μετά την εκτέλεση των αναγκαίων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασής του, που έγιναν εξ ολοκλήρου με μέριμνα της προηγούμενης διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, η υπηρεσιακή Πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού και αναπληρωτής Υπ. Εξωτερικών κ Σπύρος Φλογαΐτης, βουλευτές, εκπρόσωποι από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και πλήθος κόσμου.

Η Περιφερειάρχης Αττικής αφού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το έργο -που πριν αποκαλούσε έργα βιτρίνας και τώρα έσπευσε να εγκαινιάσει- σημείωσε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για την εκτέλεση και άλλων παρόμοιων στο μέλλον….

Ανάμεσα στις ευχαριστίες που απηύθυνε ΔΕΝ συμπεριλαμβανόταν η πρώην διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, καίτοι ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός ήταν παρών.

Ένα ευχαριστώ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν».

Σχετικά άρθρα