Παρασκήνιο

Μακρή κατά Παπαδημούλη και Φίλη: Δύο αντίθετες «γραμμές» στον ΣΥΡΙΖΑ…

0
RAXIL

Τουλάχιστον δύο είναι οι «γραμμές» στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των σκληρής πραγματικότητας που διαμορφώνεται στις σχέσεις με τους εταίρους.
Η μια «συνετή» γραμμή εκφράστηκε και μέσω του Twitter από τον έμπειρο Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη που προκρίνει τον «έντιμο συμβιβασμό» προκειμένου η χώρα να περάσει τον «κάβο». Γράφει:

«Σήμερα και την Δευτέρα, η χώρα πρέπει να περάσει τον “κάβο” αβλαβώς. Ο Τσίπρας έχει και την εντολή και την λαϊκή στήριξη για “έντιμο συμβιβασμό”».
Η άλλη άποψη, η σκληρή, εκφράζεται ουσιαστικά από την «ομάδα Κωνσταντοπούλου». Η ίδια η Πρόεδρος της βουλής διαμηνύει παντού και σε όλους τους τόνους, ότι συμφωνία συμβιβασμού «δεν θα περάσει από τη Βουλή».
Αλλά και δικοί της βουλευτές, όπως η Ραχήλ Μακρή λένε ακόμα περισσότερα. Σήμερα το πρωϊ, στο MEGA, η βουλευτής Κοζάνης «άδειασε» καθαρά τον Παπαδημούλη, αφενός μεν λέγοντας ότι «είναι ευρωβουλευτής και όχι βουλευτής», αφετέρου δηλώνοντας ότι δεν συμφωνεί σε κανένα συμβιβασμό!
Επιπλέον, η Ραχήλ Μακρή, «άδειασε» και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Φίλη, αναφέροντας ότι «δεν την εκπροσώπησε προσωπικά», όταν χθες στη Βουλή αποστασιοποιήθηκε από τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Μύλος…

Σχετικά άρθρα