Δήμοι

Μπουτάρης: Αλαζονικός ο Βαρουφάκης, «καλό παιδί» ο Τσίπρας, αλλά να κυβερνήσει

0
mpoutaris_new

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε «αλαζονικό» χαρακτήρισε τον Γιάνη Βαρουφάκη. «Είναι προκλητικός ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο Βαρουφάκης και δε λέω ούτε για την εμφάνιση του ούτε για μοτοσικλέτα του, αλλά για τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Παραείναι αλαζονικός για τα γούστα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ξεχώρισε τον πρωθυπουργό για τον οποίο είπε είπε ότι είναι «καλό παιδί», που όμως «πρέπει όμως κάποια στιγμή να κυβερνήσει», ενώ για τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά είπε ότι πια… «είναι ιστορία».

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις, τόνισε: «Δεν ανταποκρινόμαστε στον διάλογο, Μιλάμε άλλη γλώσσα, κάτι δε κάνουμε καλά. Εκείνο που ξέρω είναι ότι και οι 18 της Ευρωζώνης είναι εναντίον μας. Εμείς το μόνο που ξέρουμε να λέμε είναι ότι φταίει ο Σαμαράς, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι για κρέμασμα ο Παπανδρέου» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «άλλα αντ’ άλλων» την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, όπως παράδειγμα το φορολογικό, το οποίο όπως είπε αλλάζει συνέχεια. Σχετικά με την ΠΝΠ και τα αποθεματικά των δήμων τάχθηκε υπέρ της μεταφοράς, παρά τον άκομψο όπως τον αποκάλεσε τρόπο της κυβέρνησης, δηλώνοντας πως «πρέπει να σωθεί η χώρα».

Σχετικά άρθρα