Επικαιρότητα

Οι «μέρες ειδυλλίου» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τελείωσαν με την απομάκρυνση του «24ωρου υφυπουργού» Δ. Καμμένου!

0
KAMMENOS DHM

Οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα ενίοτε… προδίδουν και τιμωρούν! Αυτό έπαθε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος που αναγκάστηκε λόγω του κακού πρότερου διαδικτυακού βίου του να παραιτηθεί από υφυπουργός Υποδομών μία μέρα μετά την ορκωμοσία του!
Ο Τσίπρας στριμώχθηκε από τις αποκαλύψεις ότι ο υφυπουργός του έβριζε σκαιότατα και τον ίδιο με ανάρτησεις του στο Τwitter, ο Πάνος Καμμένος -τι να κάνει- συμφώνησε να φύγει: «Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων, ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Twitter….

Ο ίδιος ο… 24ωρος υφυπουργός, παραιτήθηκε με μια ανακοίνωση που δεν λέει και τίποτα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:

Ο Δημήτρης Καμμένος χαρακτηρίζει ως… «υποτιθέμενες» τις δημοσιεύσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, ζητάει έλεγχο για το … ποιος τις έκανε στο όνομά του (!) και παραιτείται, φυσικά πριν τον αποπέμψει ο Τσίπρας, γιατί «πρωταρχικός του στόχος είναι το συμφέρον της πατρίδας και η ομαλή λειτουργία της κυβέρνησης».

Η επικοινωνία Τσίπρα- Καμμένου

O Δημήτρης Καμμένος έφυγε γιατί οι παλιότερες αναρτήσεις του στο Twitter, είχαν ομοφοβικό, ρατσιστικό και αντισημιτικό περιεχόμενο, τις οποίες ο ίδιος αμφισβητεί, κατόπιν εορτής και τις αποδίδει σε παραβίαση των λογαριασμών του.

«Τα σχόλια αυτά δεν συνάδουν με την ηθική και τις αξίες της κυβέρνησης», είπε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, και ο μικρός Καμμένος απεμακρύνθη ουσιαστικά, δια της μεθόδου της παραιτήσεως.
• Βέβαια, οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την υπουργοποίηση Καμμένου ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα, από το πρωί της Τετάρτης. Ξεκίνησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες και ρατσιστικές απόψεις».

Όπως όλα δείχνουν αυτή η δεύτερη συγκατοίκηση Τσίπρα – Καμένου δεν θα είναι τόσο ειδυλλιακή…