Δήμοι, Επικαιρότητα, Παρασκήνιο

Ολομέτωπη επίθεση Μπουτάρη: Τελικά ο Τσίπρας δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο!

0
mpoutaris_new

Στην εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού με θέμα «Η ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα – το Κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος», βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και εκεί, ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου, εξαπέλυσε άγρια επίθεση κατά του πρωθυπουργού: είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον Πρωθυπουργού: «Είχα ελπίδες για τον Αλ. Τσίπρα. Εν τέλει συνειδητοποιώ πως είναι μπολσεβίκος. Μεγάλωσε στην ΚΝΕ, στα αμφιθέατρα και τις διαδηλώσεις. Δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο»!
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε «πρωτοφανές» το γεγονός ότι «αλλάζει η ομάδα των διαπραγματευτών 4-5 φορές για να έρθει τελικά ο Πρωθυπουργός και να πει ”νικήσαμε γιατί υπογράψαμε μια πολιτική συμφωνία”». «Αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν;» διερωτήθηκε.

Υποστήριξε επίσης, ότι «ζούμε έναν εφιάλτη» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «θυμίζει κάτι μεταξύ Κούβας και Τσαουσέσκου» σχολιάζοντας: «Μιλάς με ανθρώπους στα υπουργεία και νομίζεις ότι μιλάς σε καφενείο»..

Σύμφωνα με τον Γ. Μπουτάρη, «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεοληψίες και καταστάσεις στη σκέψη του που είναι εκτός πραγματικότητας», ενώ χαρακτήρισε την ιστορία της διαπραγμάτευσης «άλλοθι».

Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «το Ποτάμι είναι η πιο σοβαρή πολιτική ομάδα σκεπτόμενων ανθρώπων» εξού και συντάχθηκε όπως είπε με τον Σταύρο Θεοδωράκη από την πρώτη στιγμή.

Σχετικά άρθρα