Δήμοι, Πολιτισμός

Περιστέρι: Φωταγώγηση πλατείας της Εθν. Αντιστάσεως με τα έργα μικρών ζωγράφων

0
PERISTEWRI ZOGRAFOI

Φωταγωγήθηκαν τα έργα των μικρών ζωγράφων του Δήμου Περιστερίου, στις 9 Δεκεμβρίου 2015 στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ).
Τα παιδιά ζωγράφισαν με θέμα “Περιστέρι, πόλη Φιλάδελφη & Αλληλέγγυα”, βραβεύτηκαν τα 51 καλύτερα και έως τις 6 Ιανουαρίου, θα κοσμούν την πλατεία.
Η φωταγώγηση έγινε σε εορταστικό κλίμα από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, που έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς τους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες και απένειμε επαίνους σε όλα τα παιδιά, που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.
Η συμμετοχή των παιδιών άγγιξε τον αριθμό ρεκόρ των 5.000 στο σύνολό της, από τους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της πόλης.
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τα παιχνίδια με τα ξωτικά, κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικα δεντράκια με τη βοήθειά τους και έφυγαν με δώρα που τους πρόσφερε ο Δήμος.
Μια καινοτόμα δράση του Δήμου Περιστερίου, εντελώς πρωτοποριακή για την χώρα μας, όπου ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος δέχεται εικαστική παρέμβαση από πολίτες και ειδικότερα από τους μαθητές της πόλης.