Επικαιρότητα

«Πολιτικός καφές» Βαγγέλη Βενιζέλου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ Πειραιά…

0
VENIZELOS

Μπορεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος να μην αποχώρησε από την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφορος για ότι συμβαίνει, γενικότερα, στα μεγάλα θέματα, αλλά και ειδικότερα στις σχέσεις τους με στελέχη που τον εκτιμούν και έχουν συμπορευτεί μαζί του.

Έτσι, πρόσφατα, (στις 9 Δεκεμβρίου) είχε μια ιδιαίτερη πολιτική συνάντηση με μια ντουζίνα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιά που τον εκτιμούν ιδιαίτερα και τον είχαν στηρίξει όσο ήταν στην ηγεσία του Κινήματος.

Ο «πολιτικός καφές», μάλλον δεν ήταν τόσο κρυφός, αφού ο Πρόεδρος και οι Πειραιώτες φίλοι του προτίμησαν να τα πουν δημοσίως και όχι σε γραφείο με κλειστές κουρτίνες.

Η συνάντηση έγινε στο καφέ του Πάρκου Ελευθερίας και όπως αναμενόταν -μεταξύ παλαιών φίλων- πήγε καλά, αφού οι ανησυχίες ήταν κοινές για τα τεκταινόμενα, αλλά και η σύμπτωση απόψεων για τα μελλούμενα μεγάλη, έως απόλυτη!

Ονόματα δεν γράφω, γιατί δεν έχει καμιά σημασία αυτό, ωστόσο, σημειώνω ότι κάποιοι δεν βλέπου με καλό μάτι τέτοιες συνάξεις, αφού οσμίζονται παντού… συνωμοσίες.

Πάντως κακές κουβέντες για τα εσωΠΑΣΟΚικά δεν ακούστηκαν. Άλλωστε όλοι μα όλοι οι συμμετέχοντες είναι παραδοσιακά «κομματικά ορθόδοξοι».

Το βασικό συμπέρασμα όμως είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν χάνει το ενδιαφέρον του, τα στελέχη του είναι κινητικά και, ειδικά στον Πειραιά, από τώρα έως τις δημοτικές εκλογές θα δουν πολλά τα μάτια μας, αφού υπάρχουν πλέον κατασταλαγμένες απόψεις για το γίνεται, τι δεν γίνεται και τι υπηρετεί ο καθένας…

Σε αυτά βέβαια, ο Ευάγγελος δεν έχει θέση ούτε σχέση καμιά.
Αλλά «κρατάει κοντά» τους φίλους του αυτό έχει τη σημασία του, πέρα από θεωρίες συνωμοσίας…

Για να δούμε, τι θα δούμε…