Περιφέρειες

Που ψηφίζουν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη

0
perifereia attikis

Την Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2015, από τις 9.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ψηφίζουν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής, για Διοικητικό Συμβούλιο, Τοπικές Διοικούσες των Παραρτημάτων και για αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στους παρακάτω χώρους:

• Στην Αθήνα, στο κτίριο της έδρας του Συλλόγου (Ισόγεια αίθουσα) επί της οδού Συγγρού 80 (στάση ΜΕΤΡΟ Συγγρού- ΦΙΞ) θα ψηφίσουν όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες των τεσσάρων τομέων των (4) Περιφερειακών Ενοτήτων της Αθήνας.
• Στον Πειραιά, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου του κτιρίου επί της Ακτής Ποσειδώνος 14-16 (6ος όροφος) θα ψηφίσουν όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων του Πειραιά και των Νήσων.
• Στην Παλλήνη στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου του κτιρίου (ΛΙΡΑ) στο 17χιλ. της Λεωφόρου Μαραθώνος (2ος όροφος) θα ψηφίσουν όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.
• Στην Ελευσίνα στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου του κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 78 (1ος όροφος) θα ψηφίσουν όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Σχετικά άρθρα