Επικαιρότητα, Παρασκήνιο

Χλιδάτο δείπνο στελεχών στον ΙΟΠ υπέρ Τζιτζικώστα από τον Αρβανιτόπουλο!

0
KORONI MANTY 2

Στον Πειραιά… έχει εγκατασταθεί, όπως φαίνεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας! Μετά την παρουσία του, στον Άγιο Ελευθέριο, στα Καμίνια, βρέθηκε σε ακριβό δείπνο στελεχών του Πειραιά, που οργάνωσε στο πολυτελές εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, στο Μικρολίμανο, ο πρώην υπουργός Κώστας Αρβανιτόπουλος και κάποια άλλα, δεύτερα στελέχη.

Η συνάντηση δεν μπορεί να θεωρηθεί και επιτυχής, αφού οι συμμετοχές δεν έφτασαν καν τις 100, ωστόσο δεν είναι και λίγες για έναν… Σαλονικιό που στο Νότο ξεκίνησε από το Μηδέν.

Εκεί ήταν διάφορα στελέχη και φίλοι της Ν.Δ. στον Πειραιά, που κυρίως ετεροπροσδιορίζονται, ούτε απέναντι στον Μεϊμαράκη, είτε απέναντι στην όποια επιλογή του Κώστα Κατσαφάδου που τον στηρίζει…

Το πιο εντυπωσιακό όλων, όμως, είναι ότι ήταν εκεί και στελέχη που πριν ένα μήνα… φιλούσαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη συνάντηση στα Βοτσαλάκια!

Οι ίδιοι πήγαν τώρα και στον Τζιτζικώστα!

Άρα μάλλον κάνουν δωρεάν Δημόσιες Σχέσεις και σίγουρα… δεν επηρεάζουν κανέναν πλέον στις εκλογές της Κυριακής.

Πάντως ο Αρβανιτόπουλος τη δουλειά του την κάνει και σίγουρα θα πιστωθεί το όποιο αποτέλεσμα σε Πειραιά και Νησιά, αφού ο Τζίτζι πριν 60 μέρες δεν είχε άνθρωπο εδώ.

Ειρήσθω εν παρόδω, δουλίτσα υπέρ του Τζιτζικώστα γίνεται και στην Αίγινα, με το Δήμαρχο Δ. Μούρτζη και δικούς του ανθρώπους να τον στηρίζουν, μαζί με τον Αρνβανιτόπουλο.

Για να δούμε… τι θα δούμε τελικά;
Κυριακή κοντή γιορτή…

Σχετικά άρθρα